Terje Tollefsen – Han som alltid er hjelpsom, positiv og møter deg med et smil!

Terje Tollefsen, en erfaren utvikler med lang fartstid innenfor IFS. Han som alltid hjelper til og møter sine kollegaer med et smil. I tillegg til å være dyktig profesjonelt, er han også opptatt av sin nye lidenskap: baking av surdeigsbrød.

 

Bakgrunn og karriere:

Jeg studerte informatikk ved DPH i to år og fullførte deretter en bachelorgrad ved Høgskolen i Oslo. Jeg begynte å jobbe i IFS i 2007 og var der frem til jeg sluttet i 2016. Etter det ble jeg ansatt hos Align. 

 

Tre ord som beskriver meg:

Jeg vil beskrive meg selv som hjelpsom, nysgjerrig og positiv. 

 

Hvordan er en typisk arbeidsdag? 

Arbeidsdagen min er veldig variert, siden jeg jobber med mange ulike kunder. Jeg bytter mellom flere versjoner av IFS hver dag. Stort sett er jeg enten på kontoret eller ute hos kunder (for tiden Elvia og Avinor). Jeg hjelper kollegaer med alt fra små til store oppgaver, enten det gjelder IFS 9 eller IFS Cloud. Jeg trives godt med variasjonen og de ulike kundene jeg jobber med. 😊 

 

Trekk frem et stort høydepunkt i karrieren? 

Jeg vil nok ikke trekke frem ett spesielt høydepunkt, da jeg har flere små høydepunkt hver eneste uke. For meg er det veldig givende å kunne løse store problemer for kunder og kollegaer. Dette føles som magi i hverdagen. 

 

Hva er det beste med å jobbe i Align? 

Det beste med å jobbe i Align er først og fremst mine fantastiske kollegaer. Jeg trives også veldig godt med å ha kontroll over min egen arbeidshverdag. Jeg kan påvirke min egen arbeidsuke, og det å bli spurt i forkant av oppdrag gir meg den selvråderetten jeg setter pris på. Dette er noen av grunnene til at jeg trives så godt. 

 

 «Det beste med å jobbe i Align er at jeg blir spurt i forkant av oppdrag, noe som gir meg den selvråderetten jeg setter pris på»

 

Hva er hverdagslykke for deg? 

For meg handler hverdagslykke om turer ved Oslofjorden (i nærområdet). Jeg setter også stor pris på å nyte en god bok, film eller musikk. Nylig har jeg også oppdaget gleden ved å bake surdeigsbrød. 

 

Hva foretrekker du å gjøre etter jobb?  

Etter en arbeidsdag slapper jeg gjerne av med en god bok eller musikk i sofaen. 

 

Hvis du hadde hatt en ekstra dag i uken, hvordan hadde du brukt den? 

jeg hadde hatt en ekstra dag i uken, ville jeg brukt den til å utvide min “hverdagslykke” ved å gjøre de tingene jeg liker og som gir meg energi.